Takaisin
30.7.2018 klo 14.15

Paolo Nicolato: ”Emme ole tyytyväisiä tulokseen, mutta pelasimme hienon ottelun”

Jaa:

Ⓒ UEFA

Italia kärsi Suomen U19 EM-lopputurnauksen ensimmäisen tappionsa finaalissa, kun Portugali vei mestaruuden jatko-ottelun jälkeen 4-3-lukemin.

Italia kiri Portugalin 2-0-johdon tasoihin 75. ja 76. minuuteilla Moise Keanin maaleilla. Jatko-ottelussa maaleja tehtiin vuorotahtiin niin, että Portugali iski ratkaisevan neljännen osuman 109. minuutilla. Näin Italia joutui tyytymään EM-hopeaan.

 

- Emme tietysti ole tyytyväisiä tulokseen, mutta pelasimme hienon ottelun. Teimme kaiken mahdollisen. Kohtasimme hyvän vastustajan ja annan täyden tunnustuksen ja onnittelut Portugalille. Joukkueemme ei tyytymätön, mutta tietysti pettynyt, päävalmentaja Paolo Nicolato totesi.

 

Italian maalit varsinaisella peliajalla teki tauolla vaihdosta kentälle tullut Kean. Nicolato sai vastata lehdistötilaisuudessa kysymykseen, miksi turnauksessa aiemmin kaksi maalia viimeistellyt Kean ei ollut avauskokoonpanossa.

 

- Moise Kean on huippu tyyppi, mutta hän ei ole vielä parhaassa mahdollisessa kunnossa loukkaantumisen jälkeen. Hän ei ollut pelannut neljään kuukauteen. Meillä on useita hyviä pelaajia hyökkäykseen ja siksi tein päätökseen, että hän aloittaa vaihdosta. Ja kuten näimme, hän oli ratkaisevassa roolissa kentälle päästyään ja pelasi todella hyvin.