Takaisin
29.7.2018 klo 15.25

Italian Davide Bettella: ”On uniikki tunne pelata näin tärkeässä finaalissa”

Jaa:

Ⓒ UEFA

Italia selvitti tiensä U19 EM-finaaliin kovalla taistelulla. Edessä on hieno loppuhuipennus, jossa Italia kohtaa Portugalin.

Italia voitti lohko A:n kaatamalla Suomen ja Portugalin ja pelaamalla tasan Norjan kanssa. Lauantain kansainväliseen lehdistötilaisuuteen osallistunut Davide Bettella kertoi kantavansa maansa pelipaitaa suurella ylpeydellä.

 

- On uniikki tunne, että saamme pelata näin tärkeässä finaalissa. Kuten valmentajamme aiemmin sanoi, meillä on mennyt kaikki todella hyvin ja olemme iloisia, että voimme olla tässä asemassa. Olemme saavuttaneet tavoitteen ja olemme luottavaisia, että vaikka edessä on vaikea peli, niin tulemme tekemään kaikkemme, Bettella totesi.

 

U19 EM-turnauksen historiankirjoista löytyy useita tuttuja nimiä esimerkiksi Venäjän MM-kisoista. Muun muassa Antoine Griezmann ja Kylian Mbappé ovat edustaneet maitaan nuorten arvoturnauksissa.

 

- Se motivoi todella paljon ja antaa potkua tekemiseemme, kun tiedämme, että tällaiset suuret nimet ovat pelanneet tässä turnauksessa. Se antaa uskoa, että meidänkin on mahdollista saavuttaa niin hieno ura. Kaikilla on lopulta oma polku, mutta heitä on ollut hienoa seurata ja toivon, että meidänkin ikäluokkamme pelaajat yltävät vielä pitkälle.

 

EM-finaali Italia-Portugali pelataan Seinäjoen stadionilla sunnuntaina klo 19.30 ja ottelu näkyy suorana myös Yle TV2:lla.