Yleisinfo

SAAPUMINEN STADIONILLE

Katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi. Portit aukeavat tuntia ennen peliä. Paikalla kannattaa olla viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Stadionille suositellaan saapuvan julkisella liikenteellä, polkupyörällä tai kävellen. 

SISÄÄNKÄYNTI

Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisäänoton sujuvuuden helpottamiseksi. Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi. Porteilla tehdään turvatarkastuksia.

MITÄ KATSOMOON EI SAA TUODA?

Mm. kaikki reput yms. tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein.

TUPAKOINTI 

Molemmat stadionit ovat savuttomia paikkoja ja näin ollen tupakointi areenalla on kielletty niin katsomossa kuin katsomoiden taustatiloissa.

PALVELUT

Stadioneiden kaikissa myyntipisteissä on käytössä lähimaksaminen, jonka käyttäminen nopeuttaa asioimista. Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi VISA, VISA Debit, VISA Electron ja MasterCard-kortit. Joka katsomossa on myyntipisteitä avoinna myös pelin päättyessä. Myynnissä on ruoka- ja juomatuotteiden ohella kisa- ja fanituotteita. 

Lisää ohjeita katsojille löydät täältä >>