Takaisin
10.7.2018 klo 12.39

EM-kisojen avauspäivänä tapahtuu - kentällä ja sen ulkopuolella!

Jaa:

Suomalaisen jalkapallokesän huipennus on käsillä, kun U19-poikien EM-lopputurnaus potkaistaan käyntiin maanantaina 16.7. Vaasassa ja Seinäjoella.

EM-kisojen avajaispäivänä pelataan kaksi ottelua ja molemmat Vaasassa. Norja ja Portugali kohtaavat klo 15 ja Suomi ja Italia klo 20. Ennen pelejä on kuitenkin luvassa aimo annos kisafiiliksen nostatusta.

 

Vaasan tapahtumatorilla on tarjolla monenlaista menoa ja meininkiä. Futisesterataa, pomppulinnaa, teqballia, golf dartzia ynnä muuta mukavaa pääsee kokeilemaan täysin vapaasti. Kisaorganisaation yhteistyökumppanit satsaavat tähän päivään erityisen isosti, joten kannattaa tulla poikkeamaan.

 

Luvassa on muun muassa julkkisvieraita, herkkuruokaa sekä monenlaisia aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin.  Torilta voi myös ostaa fanituotteita sekä lippuja EM-turnausotteluihin. Päivän mittaan kuullaan kisa-playlistien lisäksi livemusiikkia, kun kaupungin kesäartistit ja paikallinen big band saapuvat viihdyttämään yleisöä. 

 

Päivä tapahtumatorilla huipentuu kulkueeseen, joka marssii Suomen ja Italian väliseen otteluun. Seuraa uutisointiamme ja hyppää mukaan futisjuhlaan!

 

Seinäjoella avauspäivää vietetään tiistaina 17.7. ja tapahtumat sijoittuvat Lakeuden puistoon. Päivä pitää sisällään muun muassa junnujen jalkapalloturnauksia, sumopainia, tanssiesityksiä, askartelua ja futiskilpailuja. Päivän aikana pääsee myös kokeilemaan Volkswagenin sähköautoja ja tutustumaan Telian tarjoamiin aktiviteetteihin.   

 

Lue lisää aiheesta verkkosivultamme tämän linkin kautta.

 

 

Kulmen för den händelserika fotbollssommaren är här!

 

På öppningsdagen är evenemangstorget fyllt med aktiviteter och intressanta föreställningar. Man kan till exempel prova fotbollhinderbanan, hoppslottet, teqball, golf dartz och många andra saker helt fritt. Officiella sponsorer är verkligen upp till denna dag och det menar att gäster kan bland annat möta sportkändisar, smaka delikatesser och ta sig till många roliga aktiviteter. Det är också möjligt att köpa matchbiljetter och fläktprodukter på torget. Stadens sommarartister och lokal big band ska ta hand om musiken tillsammans med turnerings spellistor.

 

Den livliga dagen fortsätter med paraden som riktar till Finlands första match mot Italien.